Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 09:07 - В ИМЕТО НА РАЗУМА
Автор: panbal Категория: Политика   
Прочетен: 1300 Коментари: 1 Гласове:
0



 Като журналист с над 30 години стаж, от Третата възраст, писател- член на СБП, и аз с вълнение и тревога следя развоя на  протестите и  политическите събития в страната....
Провокиран съм, от вчерашната хулиганска и жестоко-обидна за нацията ни провокация, когато Волен Сидеров  демонстративно влезе в парламента с оръжгие, да напиша тия редове... Мисля, че е време този човек да се издуха от  трибуната на Народното събрание чрез една нестандартна, на пръв поглед несериозна, но напълно възможна  юридически инициатива! И правя СЛЕДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Някой, от новите лица на протестите, да подеме ПРИЗИВ  към  мислещите и отговорни народни избраници от парламвентарната група на  ГЕРБ :  УВАЖАЕМИ ДЕПУТАТИ, ПАТРИОТИ И БЪЛГАРИ! Като жест на добра воля, християнско благородство и отговорност пред България,  подарете  два гласа за кворума на Народното събрание, с вишегласието на вашата  група и вашите лидери, за да заработи нормално НС за изготвяне на най-належащите закони и новия изборен кодекс; за да бъде най-после  махнат от очите ни този... безотговорен, политически хулиган, Волен Сидеров, който явно се подиграва с търпението и нервите  не само на останалите  депутати, с правителството и протестиращите, но и с целия български народ и продължава да ни  срами и конфронтира с ЕС и света! И това ще бъде компромис, но далеч по-разумен, градивен, похвален и в интерес на обществото...Но как може да стане? По два начина: или с натиска на улицата, или  идеята да се подеме от някоя местна структура на ГЕРБ. Защото, да очакваме разумен компрпомис и  консенсус по тази идея от лидерите на двете големи партии - все едно е да чакаме писмо от покойник. Защото те продължават да се дърлжат и изживяват като непримирими пълководци, по-точно, като  наперени и наежени рогати козлета  на въжен мост, а ние - продължаваме да им гледаме сеира!

Панчо Недев, журналист и  писател, член на СБП, Варна

(Моля моите приятели от блога и читатели, които имат по-добри технически умения и приятели от форумите на протестиращите, с мое съгласие, ако преценят, че в това предложение има някакво "рационално зърно", да го  препратят за по-голяма гласност!) 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - след
29.06.2013 09:53
След такъв жест от страна на ГЕРБ, само малоумници биха гласували за тях.
След такава мръсна пред изборна "антиГЕРБ" кампания такъв жест ще е политическо самоубийство. Вижте само какво се случи с И. Костов, само заради това че импонира на бесепарската риторика, да не забравяме и как умря НДСВ.

БСП и ДПС са като богомолките!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: panbal
Категория: Изкуство
Прочетен: 106968
Постинги: 55
Коментари: 14
Гласове: 46
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930